De Plantaardige Voedingsscan

Een persoonlijk voedingsadvies via de mail zodat jij zelfstandig aan de slag kan met het upgraden van jouw voedingspatroon!

Precies weten waar jouw aandachtspunten zitten...

..zodat je zelfstandig aan de slag kan met het verbeteren van jouw (deels) plantaardige voedingspatroon.

Je eet plantaardig of wilt graag meer plantaardig eten, maar je weet nog niet zo goed waar je op kan letten. Je weet niet precies hoe je ervoor kan zorgen dat je geen tekorten oploopt en je zou graag willen weten wat jouw persoonlijke aandachtspunten zijn?

Je bent gemotiveerd om het zelf in de praktijk te gaan brengen, je wilt gewoon even duidelijke handvatten hebben om aan de slag te kunnen!

Na de Plantaardige Voedingsscan

  • Weet je precies waar jij nog beter op mag letten.
  • Weet je nog beter welke voedingsmiddelen jij zeker dagelijks zou mogen consumeren.
  • Weet je hoe je nog meer kunt variëren.
  • Heb je duidelijkheid over hoe je op een gezonde manier meer plantaardig kunt eten.
  • Zijn alle twijfels rondom voedingsstoffen verleden tijd.
  • Heb jij tips en adviezen over jouw persoonlijke situatie.
  • Kun je gelijk zelfstandig aan de slag met het upgraden van jouw voedingspatroon.

Dit is wat anderen zeggen.

voedingsscan

De Plantaardige Voedingsscan

Helemaal via de mail. Voor jou als je precies wilt weten hoe jij plantaardig kunt eten zonder tekorten en zelfstandig aan de slag wilt gaan met jouw persoonlijke advies. 

  • Persoonlijk voedingsadvies (in een persoonlijke guide).
  • Een voorbeeld dagmenu ter inspiratie.
  • De Plant-Based Guide met handige tips en informatie.


€75,-

Veelgestelde vragen

Nee, zeker niet! Ook wanneer je flexitarisch of vegetarisch eet kan ik jou helpen om er zoveel mogelijk uit te halen. Misschien wil je juist meer plantaardig gaan eten, dan is deze voedingsscan ideaal om precies te leren hoe je dat op een gezonde manier kan doen in jouw situatie.

Juist dan is het heel nuttig! Ik kijk uitgebreid met je mee of jij op dit moment alle voedingsstoffen die je nodig hebt goed binnenkrijgt, en geef je duidelijke tips en praktische handvatten om dit te verbeteren. Een goed begin is het halve werk!

Yes! Wanneer je allergieën hebt en bepaalde voedingsmiddelen niet kunt eten is het heel belangrijk om te weten hoe je er dan voor zorgt dat je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt. Een allergie hoeft absoluut geen probleem te zijn binnen een (deels) plantaardig voedingspatroon, maar het is wel verstandig om extra te letten op de volwaardigheid van jouw voedingspatroon. Daar kan ik je bij helpen. 

Wanneer je je aanmeldt krijg je van mij een intake-formulier die je mag invullen en waarin je een voedingsdagboekje van 5 tot 7 dagen mag bijhouden. Aan de hand van al deze informatie analyseer ik jouw voedingspatroon en stel een persoonlijk advies voor je samen zodat jij precies weet waar jij mee aan de slag kunt. Deze ontvang je vervolgens via de mail, inclusief de Plant Based Guide en een voorbeeld dagmenu. 

Als je het fijner vind om er ook gesprekken bij te hebben, dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de Kickstarter. Daarin begeleid ik je een maand zodat jij de informatie en adviezen die je ontvangt ook echt in de praktijk kunt brengen, met mij als stok achter de deur. 

Ik meld me aan voor de Plantaardige Voedingsscan!

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden! Je mag onderstaand formulier invullen en ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op! 

Let op: i.v.m. zwangerschapsverlof is het in de loop van 2023 pas weer mogelijk om een plantaardige voedingsscan te ontvangen. Je kunt je hieronder aanmelden en ik houd je op de hoogte.