Kickstart Jouw Plantaardige Leefstijl

Plantaardig eten én je lichaam geven wat het nodig heeft. Je wilt niets liever, maar hoe dat moet weet je eigenlijk nog niet precies. Je wilt graag meer of beter plantaardig eten, maar doordat je overal hoort en leest dat het niet goed voor je zou zijn twijfel jij of je het wel moet (blijven) doen. Ook wil je niet dat het ten koste gaat van jouw relatie met eten.

Misschien probeer je al een tijdje meer plantaardig te eten maar voel je je toch niet zo energiek als je zou willen. Je zou eigenlijk weleens willen weten of je met jouw huidige voedingspatroon wel alles binnenkrijgt wat jouw lichaam nodig heeft.

Het is tijd voor een kickstart.

plantaardige voeding curry

Herken jij dit?

Is dit wat jij wilt?

Yesss, dan is "Kickstart Jouw Plantaardige Leefstijl" wat jij zoekt!

Na deze KICKSTART

De details. Wat krijg je?

De investering is nu 79 euro.

De Kickstarter is voor jou als..

De Kickstarter is niet voor jou als..

FAQ

Nee, zeker niet. Het is geen verplichting om volledig plantaardig te eten. Ik leer jou hoe je op een gezonde manier plantaardig kunt eten en dat kun je ook toepassen wanneer je vegetarisch of flexitarisch eet.
Juist dan is het heel nuttig! Een goed begin is het halve werk 😊 Ik kijk uitgebreid met je meer of je op dit moment alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt, en geef je duidelijke tips en praktische handvatten om dit te verbeteren zodat jij een pro wordt in plantaardig eten!

Yes! Wanneer je allergieën hebt en bepaalde voedingsmiddelen niet kunt eten is het heel belangrijk om te weten hoe je er dan voor zorgt dat je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt. Een allergie hoeft absoluut geen probleem te zijn binnen een (deels) plantaardig voedingspatroon, maar het is wel verstandig om extra te letten op de volwaardigheid van jouw voedingspatroon. Daar kan ik je bij helpen. 

In dat geval ben je meer geschikt voor het VIP-traject, een intensief traject van 3 maanden waarin ik je alles leer over hoe jij een gezonde leefstijl kunt creëren en ik jouw stok achter de deur ben

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan wat je er zelf van maakt, maar ik kan je vertellen dat ik nog nooit zo lekker, kleurrijk en gevarieerd heb gegeten. Ten eerste kun je letterlijk alles wat je kunt bedenken ook in een plantaardige variant maken. En ten tweede gaat er een hele andere wereld voor je open waarin er nog zó veel te ontdekken valt! 

Ik heb hier een vraag over

Wil je eerst meer weten? Neem gerust contact op! Via onderstaande knop kom je terecht bij een contactformulier. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!