Kickstart Jouw
Plantaardige Leefstijl.

Persoonlijk voedingsadvies. Voor jou als je precies wilt weten hoe je volwaardig plantaardig kunt eten.

“De tips die je geeft om dit op een eenvoudige manier te verbeteren zijn echt waardevol! Ik ben nu nog bewuster bezig met wat ik eet en kies nog vaker voor onbewerkte voeding.”

Je wilt graag meer en/of beter plantaardig eten...

… maar je hebt geen idee hoe je dit op een gezonde manier kunt doen. Je bent plantaardig gaan eten om bij te dragen aan een groenere, eerlijkere wereld, maar je weet niet zo goed of je wel goed bezig bent voor jouw eigen gezondheid. Je probeert het al een tijdje zelf maar je wilt toch liever een persoonlijk advies? 

Je hebt namelijk het idee dat je er nog veel meer uit kunt halen, je bent net begonnen en je kunt wel een kickstart gebruiken of je wilt gewoon lekker je leefstijl een boost geven!

Je hebt geen idee of je alle voedingsstoffen wel voldoende binnenkrijgt en of je wel voldoende gevarieerd eet. Je hebt niet altijd de energie die je zou willen en je denkt dat dit te maken heeft met jouw voedingspatroon?

Ben jij dit?

 • Je wilt meer en/of beter plantaardig eten maar je weet niet hoe.
 • Je wilt weten aan welke voedingsgroepen je meer aandacht mag besteden.
 • Je vraagt je af of je voldoende variatie hebt in jouw voedingspatroon.
 • Je wilt weten hoe je betere keuzes maakt voor jouw gezondheid.
 • Je wilt jouw leefstijl een boost geven.
 • Je hebt wat handvatten nodig om te starten.
 • Je maakt je zorgen of je alle voedingsstoffen wel binnenkrijgt want je voelt je niet altijd even energiek.
 • Het liefste zou je 100% achter jouw plantaardige leefstijl staan.

Herkenbaar? Dan is de Kickstarter zeker iets voor jou!

Het is mijn missie is om jou te helpen naar een meer en beter plantaardig voedingspatroon. Een betere gezondheid voor jou, de dieren en de planeet

Toen ik begon met plantaardig eten deed ik dit voor de dieren en onze planeet. Ik wilde mijn steentje bijdragen. Plantaardig eten heeft een hele grote impact op onze ecologische voetafdruk en natuurlijk op het dierenwelzijn.

Ik begon zonder kennis, zonder verdieping, ik had geen idee wat gezond was (oké, we weten allemaal dat groente en fruit gezond is, maar verder?) en hoe ik volwaardig plantaardig kon eten. Dat maakte niet uit want ik deed het immers voor de dieren? 

Door de studies en verdieping in dit onderwerp werd het mij steeds duidelijker wat een plantaardig voedingspatroon voor ons kan betekenen. Plantaardige voeding draagt namelijk bij aan een goede gezondheid en verlaagt het risico op tal van ziekten. 

Zo ben ik steeds meer volwaardig en onbewerkt plantaardig gaan eten en daar pluk ik nu echt de vruchten van. Ik voel me energieker en fitter en ik zou nooit meer anders willen. En dat gevoel gun ik jou ook. Vol energie werken aan jouw gezondheid én de gezondheid van de dieren en onze planeet. 

Na de Kickstarter

 • Weet je precies waar jij nog beter op mag letten.
 • Weet je nog beter welke voedingsmiddelen jij zeker dagelijks zou mogen consumeren.
 • Weet je hoe je nog meer kunt variëren.
 • Heb je duidelijkheid over hoe je op een gezonde manier meer plantaardig kunt eten.
 • Zijn alle twijfels rondom voedingsstoffen verleden tijd.
 • Kun je gelijk aan de slag met het upgraden van jouw voedingspatroon.
 • Heb je handvatten om jouw leefstijl te kickstarten.
 • Kun je zelf aan de slag om meer en volwaardiger plantaardig te eten.
 • Heb jij meer vertrouwen in jouw leefstijl.

Wat anderen zeggen.

De Kickstarter

Voor jou als je wilt weten hoe jij plantaardig kunt eten zonder tekorten. We gaan samen een maand aan de slag.

 • 2 calls via ZOOM. Een gesprek van 60 minuten aan het begin waarin we jouw persoonlijke advies uitgebreid bespreken. We kijken samen hoe jij dit advies de komende maand in de praktijk kunt brengen. Een afsluitend gesprek van 30 minuten (incl. nogmaals analyse voedingsdagboek).
 • Tips en advies op de vraagstukken die jij hebt rondom voeding en leefstijl.
 • Verslag van ons gesprek.
 • Drie voorbeeld dagmenu’s, volwaardig plantaardig en afgestemd op jouw behoeftes.
 • De Kickstarter Guide met handige tips.
 • 2x reflectiemoment via de mail tussen de gesprekken in.

Kosten €150,-

Kickstart NU Jouw Plantaardige Leefstijl.

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden! Je mag onderstaand formulier invullen en ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op! 

Meer reviews over de Kickstarter.

“Ik ben super tevreden over de voedingsanalyse die ik van Eline heb gekregen! Het advies is uitgebreid en er staat goed uitgelegd wat ik tekort kom en met welke voedingsmiddelen ik dit kan aanvullen. Ik ben hier ook meteen mee aan de slag gegaan en voel me al een stuk energieker en meer verzadigd!”

– Astrid –

“Super bedankt voor het uitgebreide persoonlijke voedingsadvies. Heel fijn om meer inzicht te hebben in mijn voedingspatroon en van welke voedingsstoffen ik te weinig binnenkrijg. De tips die je geeft om dit op een eenvoudige manier te verbeteren zijn echt waardevol! Ik ben nu nog bewuster bezig met wat ik eet en kies nog vaker voor onbewerkte voeding.”

– Geesje – 

 

“Ik probeer al een tijdje meer vegan te eten maar liep nog wel tegen wat dingen aan. Krijg ik de juiste voedingswaarden binnen en hoe doe ik het met mijn omgeving? Het advies van Eline heeft mij hier enorm mee geholpen! Het is praktisch (kan direct dingen aanpassen) en makkelijk toe te passen. Ze is daarnaast super toegankelijk voor vragen. Heel fijn en zou het zeker aanraden!”

– Maggy –

“Ik ben recentelijk gestart met een plantaardig dieet en wilde graag weten of ik goed op weg was. Eline geeft fijne, heldere tips die je meteen kunt toepassen en veel informatie. Ik weet nu waar ik een tekort van heb en hoe ik dit kan oplossen. Ook heeft ze mij geïnformeerd over supplementen. Eline is goed benaderbaar en reageert vlot op vragen!” 

– Kim –