e-book: mealpreppen made easy

Jij wilt graag gezonder eten. Maar na een drukke (werk)dag nog gezond koken is toch niet zo vanzelfsprekend. Je bent blij dat je thuis bent en ploft moe op de bank. Dan maar even wat bestellen of snel een pizza in de oven.

Herkenbaar? Dan is het tijd om te gaan mealpreppen

Ben jij dit?

Jij wilt...

Ga dan vandaag nog aan de slag met mealpreppen!

Mealpreppen is voor mij DE tool om makkelijker gezonde keuzes te maken. Wanneer de gezonde dingen al klaarstaan, is het namelijk veel makkelijker om er voor te kiezen.

Gemak is één van onze drijfveren. Wanneer je dus geen gezonde maaltijden klaar hebt staan, of niet eens de ingrediënten in huis hebt, dan is natuurlijk een afhaalmaaltijd of een snelle (minder voedzame) maaltijd de makkelijkste optie en waarschijnlijk de optie die je dan zult kiezen. Vooral na een lange drukke dag

In plaats van die drijfveer tegen je te laten werken (en minder vaak voedzaam te eten dan je zou willen) kun je deze ook vóór je laten werken, door….. te mealpreppen.

Wat krijg je in dit e-book?

De investering is 12,95euro. (Eén afhaalmaaltijd minder en je hebt het er al uit! 😉)

FAQ

Zoveel als je zelf wilt! Dit e-book gaat je helpen om een routine te creëren die past bij jouw situatie en wensen. Mealpreppen zorgt er echter sowieso voor dat je uiteindelijk minder tijd kwijt bent aan koken, omdat je slimmer leert plannen en preppen! 

Ja! Er staan onder andere voorbeelden in van een mealplan van vijf dagen, de recepten die daarbij horen en de mealprep momenten die je daaraan kunt koppelen. De voorbeelden kunnen je een eind op weg helpen, maar het is wel de bedoeling dat je aan de slag gaat met jouw eigen mealprep routine, zodat jij daar op de lange termijn profijt van hebt.

De recepten in dit e-book zijn 100% plantaardig. Er zijn recepten voor ontbijt, lunch, diner en snacks te vinden, maar ook ideeën voor losse mealprep ingrediënten waar je vervolgens makkelijk mee kunt gaan improviseren.