1:1 VIP-traject

Gezonder eten, beter voor jezelf zorgen, (meer) plantaardig eten. Je hebt het al zo vaak geprobeerd. Elke keer begin je vol goede moed maar na twee weken is er niks meer te zien van die verandering die je zo graag wilde.

Je hebt het gevoel dat zo’n gezonde leefstijl gewoon niet voor jou is weggelegd.

Maar weet je wat ik denk? Dat jij tot nu toe dingen hebt gedaan die niet bij jou passen en die dus op de lange termijn niet werken voor jou. Dat je nog geen (basis)kennis hebt over (plantaardige) voeding (of door de bomen het bos niet meer ziet door alle misinformatie die er te vinden is), waardoor je geen idee hebt wat jouw lichaam precies nodig heeft.  Dat je daardoor nu niet volop energie hebt en misschien wel tekorten oploopt. Of je weet misschien wel wat je “moet” doen, maar je krijgt het gewoon zelf niet voor elkaar.

Laat dat nou net zijn waar ik jou bij kan helpen.

Ben jij dit?

– Jij wilt een gezonde leefstijl voor de lange termijn, maar verder dan 2 weken kom je eigenlijk nooit.
– Je bent onbewust de hele dag bezig met eten en dat levert alleen maar stress op.
– Steeds weer die twijfel omdat je overal leest dat plantaardig eten niet goed voor je is.
– Je eet plantaardig of wilt graag meer plantaardig eten, maar je weet nog niet goed waar je op kunt letten om tekorten te voorkomen. Meer kennis is cruciaal!
– Jouw energielevel is niet echt fantastisch.
– Het zou fijn zijn als gezond eten en leven automatisch gaat… maar die flow is nog ver te zoeken.
– Je hebt het gevoel geen tijd te hebben voor die gezonde leefstijl.
– Je neemt wel vitamine B12 maar hoezo eigenlijk!? En moet je dan nog iets anders slikken?
– Je wilt gezond en lekker koken maar op de één of andere manier heb je nooit de juiste ingrediënten in huis.

plantaardige voeding curry

Maar eigenlijk wil je dit..

– Je wilt graag weten hoe je gezond (meer) plantaardig kunt eten, zodat je weer volop energie hebt.
– Je wilt niet meer bang zijn voor tekorten.
– Je wilt weer kunnen genieten van eten in plaats van er de hele dag mee bezig te zijn.
– Je wilt gezonder eten zonder moeite zodat je het niet na twee weken weer opgeeft.
– Je wilt jouw leefstijl prioriteit geven zodat jij je weer fit voelt en lekker in je vel zit.
– Je wilt weten hoe je jezelf goed kan voeden zodat je niet na een uur weer honger hebt en een zak chips uit de kast graait.
– Je wilt een gezonde balans creëren zodat je ook lekker van een chocolaatje kunt genieten.
– Je wilt beter voorbereid zijn (hello mealpreppen!) zodat je makkelijker gezonde keuzes kan maken.

Dat kan met het VIP-traject!

“Je hebt een enorm prettige manier van begeleiden. Je bent positief en stimuleert. Ik haal veel tips uit de sessies en kan er weer tegen aan de periode die volgt.”

Na het VIP traject te hebben gevolgd bij Eline weet maar vooral voel ik dat ik goed bezig ben en dus ook de juiste voedingsstoffen binnen krijg. Het heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Je leert er zoveel in korte tijd en de samenwerking met Eline is heel prettig. Ik zou iedereen die nog twijfels heeft aanraden er gewoon voor te gaan. Eline begeleid je enorm goed en aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen. Samen kijken naar wat voor jou belangrijk is zodat jij er verder in kunt groeien. Heel waardevol. Ik ben er blij mee!!! 
Pellina

Toen ik het aanbod van Eline zag om begeleiding te krijgen was ik gelijk enthousiast. Vanaf het begin nam ze de tijd en met haar enthousiasme motiveerde ze me ook steeds meer plantaardige keuzes te maken. Naast het doorlichten van mijn voedingspatroon kwamen ook aanverwante leefstijl aspecten aan de orde. Eline hielp me om steeds een stapje verder te gaan en gaf me het zelfvertrouwen om nu zelf verder te gaan. Doordat het niet maar een korte periode was merkte ik dat er tijd was voor reflectie en het toepassen. Met de vele tips, ook tussendoor heb ik zoveel handigheden gekregen om volwaardig plantaardig te eten en mijn gezin daarin mee te nemen dat ik iedereen dit traject aanraadt en gun. Ook bij twijfel sleept Eline je er doorheen en wil je verder door haar enthousiasme.
Anja

Ik ben bij Eline terecht gekomen omdat ik door de steeds tegenstrijdige informatie die je via het web en tv krijgt over voeding, het bos door de bomen niet meer zag. Ik worstel al jaren om een goede balans te vinden in voeding en zeker nu ik veganist ben geworden. Toen ik aan het zoeken was naar iemand die me daarin kon begeleiden viel mijn oog op Eline. Zij heeft een hele fijne energie , is heel correct, warm en doet dit met hart en ziel. Ik ben dan ook met haar aan de slag gegaan met het VIP traject en wat een verademing! Zij neemt ruim de tijd om naar je te luisteren, om je te helpen en ze geeft zeer goede informatie en tips. Het hele traject heeft me heel veel gebracht en na dit ga ik nog door met haar, juist omdat ik me er heel goed bij voel en zij gewoon heel waardevol is. Ik raad het traject ten volle aan want je doet dit best met iemand die er ook ten volle voor gaat. Zonder dit traject had ik nog steeds helemaal in de war geweest en nu heb ik volledig op mijn maat een begeleiding gekregen en dat is goud waard.
Kristina

Na het 1:1 VIP-traject

– Ben jij een pro in gezond en volwaardig (plantaardig) eten en hoef je je dus geen zorgen meer te maken over tekorten.
– Kan jij gezondere keuzes maken zonder dat het jou heel veel tijd of energie kost.
– Heb jij veel meer inzicht in wat JIJ nodig hebt, waardoor je veel beter voor jezelf kan zorgen.
– Is gezond eten en goed voor jezelf zorgen jouw nieuwe normaal en ga je het nog leuk vinden ook.
– Kan jij genieten van (plantaardig) eten.
– Heb je veel meer energie en voel je je lekker in je vel.
– Ervaar jij veel meer rust rondom voeding en hoef je niet de hele dag aan eten te denken.

De details. Wat krijg je?

Drie maanden intensieve begeleiding, zodat jij een leefstijl kunt creëren die bij jou past en die niet als volhouden voelt

– Een intake-gesprek van 1 uur (via Teams) waarin we uitgebreid de aandachtspunten van jouw huidige voedingspatroon bespreken en samen kijken welke doelen jij hebt voor deze 3 maanden.
5 vervolgsessies van 45 minuten (elke twee weken). 
– Check-in momenten via de mail (elke twee weken, tussen de sessies door) zodat je ook tussen de sessies door een stok achter de deur hebt.
– Contact via de app Voxer (een soort WhatsApp) zodat je al jouw vragen kan stellen tussen de sessies door.
Plant-Based Guide met alles wat je moet weten over een gezond plantaardig voedingspatroon.
Voedingsanalyses bij elke sessie zodat we precies weten waar jij eventueel nog verder kan tweaken aan jouw voedingspatroon.
Voorbeeld dagmenu’s ter inspiratie.
Guides met informatie en oefeningen zodat je tussen de sessies door zelf aan de slag kunt.

De investering is nu 597 euro. Betaling in 3 termijnen van 199 euro mogelijk.

Dit traject is voor jou als..

– jij excited bent om veel beter voor jezelf te gaan zorgen.
– je graag nieuwe dingen wilt leren en hier ook gelijk mee aan de slag wilt.
– jij graag (meer) plantaardig zou willen eten (of dat al doet).
– jij bereid bent om weer zelf de regie te pakken over jouw leefstijl (en leven!).

Dit traject is NIET voor jou als..

– jij niet bereid bent om van jouw leefstijl een prioriteit te maken.
– je niet actief aan de slag wilt gaan om beter voor jezelf te zorgen.
– je niet zelf de touwtjes in handen wilt nemen.
– je absoluut geen interesse hebt in plantaardige voeding.
– je op zoek bent naar een quick-fix.

FAQ

Nee, zeker niet. Het is geen verplichting om volledig plantaardig te eten. Ik leer jou hoe je op een gezonde manier plantaardig kunt eten en dat kun je ook toepassen wanneer je vegetarisch of flexitarisch eet.
Weinig tijd of prioriteit? 😊 We maken tijd voor de dingen die we belangrijk vinden. Ook met weinig tijd kun je beter voor jezelf zorgen, als je er maar een prioriteit van maakt. Daarvoor ben ik jouw stok achter de deur.
En daarnaast, hoeveel tijd ben je nu kwijt aan stressen over voeding? Ik durf te wedden dat je na het traject veel meer rust zult ervaren rondom voeding en er juist niet meer de hele dag mee bezig bent. 
Wat kost het jou als je niks doet? Waar sta je dan over 5 jaar? Over 10 jaar? Hoe ziet jouw leefstijl eruit en hoe VOEL je je dan als je nu geen actie onderneemt? Jouw lichaam verdient de beste voeding, en heeft dat ook nodig om goed te kunnen functioneren. Gun jij het jezelf om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen? En lukt dat tot nu toe niet en/of mis je de juiste kennis? (Misschien geef jij daardoor nu wel onnodig geld uit aan (dure) supplementen die helemaal niet nodig zijn, of dure producten die je niet nodig hebt om gezond te zijn.) Gun jezelf dan dit traject.
I promise, het is voor iedereen weggelegd. Als je maar iets doet dat bij jou past 😊 Dat heb je tot nu toe blijkbaar nog niet gevonden, maar daar ga ik je bij helpen.

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan wat je er zelf van maakt, maar ik kan je vertellen dat ik nog nooit zo lekker, kleurrijk en gevarieerd heb gegeten. Ten eerste kun je letterlijk alles wat je kunt bedenken ook in een plantaardige variant maken. En ten tweede gaat er een hele andere wereld voor je open waarin er nog zó veel te ontdekken valt! 

Ik plan een matchcall in

Laat hier een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. In een vrijblijvende matchcall kijken we of dit traject aansluit op jouw behoeftes.