1:1 VIP-traject

Gezonder eten, beter voor jezelf zorgen, (meer) plantaardig eten. Je hebt het al zo vaak geprobeerd. Elke keer begin je vol goede moed maar na twee weken is er niks meer te zien van die verandering die je zo graag wilde. 

Je hebt het gevoel dat zo’n gezonde leefstijl gewoon niet voor jou is weggelegd.

Maar weet je wat ik denk? Dat jij tot nu toe dingen hebt gedaan die niet bij jou passen en die dus op de lange termijn niet werken voor jou. Dat je nog geen (basis)kennis hebt over (plantaardige) voeding (of door de bomen het bos niet meer ziet door alle misinformatie die er te vinden is), waardoor je geen idee hebt wat jouw lichaam precies nodig heeft.  Dat je daardoor nu niet volop energie hebt en misschien wel tekorten oploopt. Of je weet misschien wel wat je “moet” doen, maar je krijgt het gewoon zelf niet voor elkaar.

Laat dat nou net zijn waar ik jou bij kan helpen.

Ben jij dit?

plantaardige voeding curry

Maar eigenlijk wil je dit..

Dat kan met het VIP-traject!

“Je hebt een enorm prettige manier van begeleiden. Je bent positief en stimuleert. Ik haal veel tips uit de sessies en kan er weer tegen aan de periode die volgt.”

Na het VIP traject te hebben gevolgd bij Eline weet maar vooral voel ik dat ik goed bezig ben en dus ook de juiste voedingsstoffen binnen krijg. Het heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Je leert er zoveel in korte tijd en de samenwerking met Eline is heel prettig. Ik zou iedereen die nog twijfels heeft aanraden er gewoon voor te gaan. Eline begeleid je enorm goed en aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen. Samen kijken naar wat voor jou belangrijk is zodat jij er verder in kunt groeien. Heel waardevol. Ik ben er blij mee!!! 
Pellina

Toen ik het aanbod van Eline zag om begeleiding te krijgen was ik gelijk enthousiast. Vanaf het begin nam ze de tijd en met haar enthousiasme motiveerde ze me ook steeds meer plantaardige keuzes te maken. Naast het doorlichten van mijn voedingspatroon kwamen ook aanverwante leefstijl aspecten aan de orde. Eline hielp me om steeds een stapje verder te gaan en gaf me het zelfvertrouwen om nu zelf verder te gaan. Doordat het niet maar een korte periode was merkte ik dat er tijd was voor reflectie en het toepassen. Met de vele tips, ook tussendoor heb ik zoveel handigheden gekregen om volwaardig plantaardig te eten en mijn gezin daarin mee te nemen dat ik iedereen dit traject aanraadt en gun. Ook bij twijfel sleept Eline je er doorheen en wil je verder door haar enthousiasme.
Anja

Ik ben bij Eline terecht gekomen omdat ik door de steeds tegenstrijdige informatie die je via het web en tv krijgt over voeding, het bos door de bomen niet meer zag. Ik worstel al jaren om een goede balans te vinden in voeding en zeker nu ik veganist ben geworden. Toen ik aan het zoeken was naar iemand die me daarin kon begeleiden viel mijn oog op Eline. Zij heeft een hele fijne energie , is heel correct, warm en doet dit met hart en ziel. Ik ben dan ook met haar aan de slag gegaan met het VIP traject en wat een verademing! Zij neemt ruim de tijd om naar je te luisteren, om je te helpen en ze geeft zeer goede informatie en tips. Het hele traject heeft me heel veel gebracht en na dit ga ik nog door met haar, juist omdat ik me er heel goed bij voel en zij gewoon heel waardevol is. Ik raad het traject ten volle aan want je doet dit best met iemand die er ook ten volle voor gaat. Zonder dit traject had ik nog steeds helemaal in de war geweest en nu heb ik volledig op mijn maat een begeleiding gekregen en dat is goud waard.
Kristina

Na het 1:1 VIP-traject

review traject voedingscoach voedingsdeskundige

De details. Wat krijg je?

Drie maanden intensieve begeleiding, zodat jij een leefstijl kunt creëren die bij jou past en die niet als volhouden voelt

De investering is nu 597 euro. Betaling in 3 termijnen van 199 euro mogelijk.

Dit traject is voor jou als..

Dit traject is NIET voor jou als..

FAQ

Nee, zeker niet. Het is geen verplichting om volledig plantaardig te eten. Ik leer jou hoe je op een gezonde manier meer plantaardig kunt eten en dat kun je ook toepassen wanneer je vegetarisch of flexitarisch eet.
Weinig tijd of prioriteit? 😊 We maken tijd voor de dingen die we belangrijk vinden. Ook met weinig tijd kun je beter voor jezelf zorgen, als je er maar een prioriteit van maakt. Daarvoor ben ik jouw stok achter de deur.
En daarnaast, hoeveel tijd ben je nu kwijt aan stressen over voeding? Ik durf te wedden dat je na het traject veel meer rust zult ervaren rondom voeding en er juist niet meer de hele dag mee bezig bent. 
Wat kost het jou als je niks doet? Waar sta je dan over 5 jaar? Over 10 jaar? Hoe ziet jouw leefstijl eruit en hoe VOEL je je dan als je nu geen actie onderneemt? Jouw lichaam verdient de beste voeding, en heeft dat ook nodig om goed te kunnen functioneren. Gun jij het jezelf om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen? En lukt dat tot nu toe niet en/of mis je de juiste kennis? (Misschien geef jij daardoor nu wel onnodig geld uit aan (dure) supplementen die helemaal niet nodig zijn, of dure producten die je niet nodig hebt om gezond te zijn.) Gun jezelf dan dit traject.
I promise, het is voor iedereen weggelegd. Als je maar iets doet dat bij jou past 😊 Dat heb je tot nu toe blijkbaar nog niet gevonden, maar daar ga ik je bij helpen.

Ik plan een matchcall in

Laat hier een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. In een vrijblijvende matchcall kijken we of dit traject aansluit op jouw behoeftes en beantwoord ik al jouw vragen over dit traject.